YENİ KATALOĞUMUZ ÇIKTI

Yoncatoptan kataloğumuz yenilendi. 2007 yılından bu yana internettten toptan iç giyim ve toptan pijama satışı yapan firmamız yeni kataloğuna kom  çamaşır ve erdem çamaşır ürünlerini ilave etti. Kom iç giyim firması : Türkiyenin önde gelen çamaşır ve mayo markası oldu, 1950 yılında Hasan Cansız tarafından kurulan Kom Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi A.Ş., üretim serüvenine Galatasaray'da küçük bir atölyede iç çamaşırı ile başladı. 1961 yılında Şişli-Bomonti'deki fabrika binasına geçen Kom, kendi kumaş ve dantelini üretmek için makine parkına yatırımlar yaptı. Aynı yıllarda "Manhattan International" ile ek bir lisans anlaşması yaparak erkek gömlek dikimine başladı.
1970'lerde Amerikan iç çamaşırı firması "Hollywood Vasserette" ile bir lisans anlaşması yapan Kom'un know-how'ı üretim hacmi büyüdü.

1978 yılında Kom, erkek gömlek üretimine son verip, bir Italyan ve Fransız mayo firmasının koleksiyonlarının özel bir anlaşma ile Türkiye için imal etmeye başladı. Böylece Kom, modaya uygun mayo konusunda ilk ve en büyük şirket oldu.
Kom'un 1980'li yıllarda da büyümesi sürdü. Boyama, apre ve baskı konusunda yatırıma gidilerek bu alanda PISA TEKSTIL VE BOYA FABRIKALARI A.Ş. kuruldu. 1998 yılında PARMA TEKSTIL VE SANAYI A.Ş. adlı kumaş pazarlama firması Kom'un bünyesine katıldı.
Ev hanımları, tuhafiye dükkanları, çamaşır mağazaları, hemşireler ek iş yapmak isteyen herkes için geniş amaçlı sitemize üye olun katalog isteyin.
Telefon ve whats up numaralarımız; 05336396766- 03722516049-05445100067
e-mail: destek@yoncatoptan.com, yoncatoptan@gmail.com
web: www.yoncatoptan.com
YENİ KATALOĞUMUZ ÇIKTI YENİ KATALOĞUMUZ ÇIKTI Reviewed by zubizup on 23:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.