Erkeklerin dar iç slip ya da boxer giymesinin zararları

Erkeklerin dar  slip ya da boxer giymesinin zararları
Erkeklerde ise dar iç çamaşır giyilmesinin güzel tarafı yerine  sonuçları daha vahim olan nedir?. Ülkemizde, erkeklerin %15’i kısırlıkla mücadele ediyor. Bu %15’lik dilimin böylesine yüksek olmasının sebeplerinden biri de özellikle gelişmiş ülkelerde dar iç çamaşırı ya da boxer giyen erkeklerin bunu bir “moda” haline getirerek bu durumu bir alışkanlık haline dönüştürmeleri.



Darboxer’ın zararlarının esas sebebi ise özellikle yaz aylarında üreme organı ve çevresindeki sıcaklığın en fazla 36-37 derece olması gerekirken, bu sıcaklığı 40 ve üzerine bir dereceye çıkartarak sperm kalitesini düşürmesi ve buna bağlı olarak sperm üretimini sağlayan testislerin zarar görmesi. Zarar gören testisler ise hücreleri yenileyerek yeniden sperm üretmekte zorlanıyor.
Eski kadınların efsanesine göre hamile kalmak isteyen çiftler slipten uzak durup boxer giymeliydi. Sebebiyse dar sliplerin testis derecesini yükseltmesiydi.Fakat üretken uzmanlar basitçe üyle olmadığını söylüyorlar.New york Stony Brook'taki Eyalet Üniversitesindeki araştırmacılar,sliplerin erkeklerin scrotal sıcaklık derecesinde ya  da  sperm sayısında,konstrasyonunda ya da hareketinde kayda değer bir fark yaratmadığını bulduklarını söylediler.Bulgular  erkeklerin bir iç çamaşırından diğerine geçtiğinde bile taalluk etti,diyor bilim adamları..."

Erkeklerin dar iç slip ya da boxer giymesinin zararları Erkeklerin dar iç slip ya da boxer giymesinin zararları Reviewed by zubizup on 10:04 Rating: 5

1 yorum:

  1. Modal boxer ve bambu iplikten yapılmış iç giyim gerçekten konforlu,
    sağlıklı iç giyim için mutlaka deneyin

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.