Erkek İç Giyim Kuralları

İç Giyim Konusunda Bilmeniz Gerekenler
•    Çamaşırınızda sık sık değişin.
•    pamuk ve modal kumaşlardan yapılan iç giyim tercih edin.
•    İç çamaşırının vücudunuza kilonuza ve kullanım alışkanlığınıza uygun olmalıdır.




"Enaz 6- 7  adet iç çamaşırınız olmalıdır." 

Sık sık değiştireceğiniz çamaşır için bolca yedeğiniz olmalıdır, seçtiğiniz modeli çamaşır toptancısından düzine ile satın alarak ekonomik olarak temin ettiğiniz çamaşırı dönüşümlü olarak kullanarak hem çamaşırın ömrünü uzatmış olursunuz hem de hijyen açısından sağlıklı olarak kullanmış olursunuz.
Erkek İç Giyiminde dikkat edilmesi gereken husular:

Eski çamaşırları zamanı gelince yenileyin.
Çamaşırlar beyaz olunca yıkamada kullanılan deterjanlar daha çok yıpratıyor. Dolayısı ile beyaz iç çamaşırlarının ömrü daha kısa olabiliyor. Kaliteli çamaşırların kullanım süreleri uzun olduğundan ucuz iç giyim markalarından daha ucuza satın almış oluyorsunuz. En geç 5 yıl sonra yıpranan ve keçeleşen çamaşırlarınızı yenileyin.
Erkek iç giyim  Çeşidiniz bol olsun
elinizin altında en azından 10 adet iç çamaşırı olursa. Haftanın her günü için bir tane değişirsiniz ve dolapta mutlaka temiz atlet ve baksırınız olur.
Markanızı belirleyin
Her marka iç giyimin kalıpları farklıdır. Size uyan kalıbı ve kumaşı seçtiğinizde markanızda belirlenmiş olur. Artık satın alırken deneyerek zaman kaybetmezsiniz. Hatta belirlediğiniz markayı çamaşır bayisinden satın alarak daha ucuza mal etmiş olursunuz. İç giyiminizi doğru seçtiğinizde size gün boyu özgürlük verir ve özgüeniniz artar.

Çeşitli tarz çamaşırlar deneyin
Aslında tek tip iç giyim kullanmak bazen psikolojik sorunlara sebep olabilmekte. Takıntı dediğimiz sorunlara sebep olabilmekte. Ben likrasız atlet giyemem, ben slip külot giyemem gibi takıntılara sebep olabilir. vücudu tek tip giymeye şartlandırmak ne kadar dorudur. Her şart ve çeşide açık olmak da lazımdır. Slip bulamazsak boxer şort da giyebilmeliyiz.
Her defasında çamaşırınızı sıcakta yıkayın
Kirli çamaşırlar bakteri muhafaza ettikleri için mutlaka yüksek sıcaklıkta deterjanla hatta beyazlar için çamaşır suyu kullanarak iç giyimleri özellikle slip külor ve boxer şortları dezenfekte etmekte fayda vardır.


Erkek İç Giyiminde Yapılmaması Gerekenler Hususlar

Kötü seçim yapmayın
Çok dar veya çok bol slip külot veya boxer don seçmeyin. Naylon, polyester ve likra oranı çok yüksek iç çamaşırı kullanmaktan kaçının, bunun yerine pamuk oranı yüksek kumaşlardan yapılmış, bambu ve modal gibi bitkisel liflerden yapılmış iç çamaşırlarını tercih edin.

Tanga ve ipli  çamaşırlar giymeyin
Hassas olan bel ve apış arasını pantolonun olumsuz etkilerinide aza indirecek şekilde örtücü slip külot ve erkek boxer modellerini tercih edin. Yüksek kesimli, kalça sıkan bikini türü slip çamaşırlar doğrudan cinsel çekiciliği artırmak için üretilirler. Giyilse bile çok kısa süreler için bu tür iç çamaşırları tercih edilmeli. Aslında tam tersine sebep olurlar. İç çamaşırının erkeğe özel yapıldığı anlaşılmalıdır.
Lekeleri çıkartın
İç giyim sadece slip ve boxerların seçiminde ibaret değildir; tişörtleri de kapsar. Altın sarısı bir leke ile spor yapmak etrafınızdakilerin midesini alt üst edebilir. Bu sarı lekeler terinizdeki idrarınızda da bulunan atık maddeden kaynaklanır. Maalesef külotunuzu yeniden aynı beyazlığa kavuşturmak neredeyse imkânsızdır. Tişörtünüz renk değiştirmeye veya solmaya başladığında hemen bir yenisini alın.

Pantolonun altına boxer giymeyin
Boxer şortlar iç çamaşır koleksiyonunuzda varsa çok geniş ve uzun olanlar pantolonda potluk yapar. Uyku için idealler ve çok zorlarsanız kotla da kullanılabilirler. Fakat mesaide ütülü pantolon altına kırışarak öbeklenmiş bir boxer şort görüntü açısından hiç de uygun düşmez. Rahat bir çamaşır, çekiştirip tıkıştırmayı gerektirmemelidir.


Erkek iç giyiminde en önemli kurallar
İç giyim erkekte özgüveni de sağlayan faktördür. Vücudunuza yakışan ve erkeksi değer katan çamaşırlar kendinizi rahat hissetmenize sebep olur.
Bir daha giyinmeye zorlandığınız zaman, tek bir şey hatırlayın: İç giyiminiz ne kadar iyi görünürse, çıkarılma şansı o kadar yüksektir.


Erkek İç Giyim Kuralları Erkek İç Giyim Kuralları Reviewed by zubizup on 23:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.