Erkekler iç çamaşırını nasıl seçer?


Erkekler çamaşır seçerken nelere dikkat eder?
Slip mi olacak, boxer mı?

Bir erkek iç çamaşırını nasıl seçer? Hangi tip iç çamaşırını seçmelidir? Erkekler çoğunlukla iç giyimi  seçiminde bayanlar kadar özen göstermezler. Bu yüzden erkek iç giyim ürünleri genellikle bayan iç çamaşırları kadar renkli ve çeşitli modellere sahip değildir. Birçok erkek genellikle klasik iç çamaşırlarını tercih ederler ve çoğunlukla tüm hayatları boyunca aynı tip iç çamaşırını giymeye devam ederler.
 Modern erkekler  bu anlayış tarzını değiştirmekte ve içine giydiği çamaşırlara da dış giyim kadar önem vermeye başlamıştır. Hatta takıntı haline getirecek kadar titiz olanlar da vardır. Peki doğru erkek iç çamaşırı nasıl seçilir? Bu konuya biraz daha bilimsel yaklaşmak gerekirse, yapılan anketlere göre erkeklerin %50'si klasik slip külot tercih etmekte, %30'u geniş paçalı boxer, %20'i ise lycralı dar erkek boxerlarını tercih etmektedir.  Şimdi sizlere bu 3 iç çamaşırı tipinin artı ve eksilerinden bahsederek doğru iç çamaşırı seçiminize yardımcı olmak istiyorum. 

Slip külotlar bazılarına göre sade ve rahattır bazılarına göre sıkıyor ve apış arasını tahriş ediyor , fakat slip külotlar en az modaya uygun iç çamaşırıdır. Tabi eğer özel üretim leopar desenli bir slip tercih etmediyseniz. Slip külot sade ve rahattır ama modaya uyacaksanız çok da tercih edilmez. Eğer özel bir randevunuz var ise klasik bir slip külot tercih etmek büyük hata olacaktır. Unutmayın, erkekler her ne kadar giyim kuşama çok fazla önem vermese de, bayanlar iç çamaşırı da dahil olmak üzere kıyafet tercihinde en ince detaya kadar dikkat ederler.
Her ne kadar slipler çeşitli  olmasa da slip külotların da doğru tercih olacağı zamanlar vardır. Çünkü slip iç çamaşırları cinsel organları destekleyerek rahat bir kullanım sunar. Rahat olmayı gerektiren spor aktiviteleri veya iş yerinde uzun süre oturma ihtiyacı duyulan işlerde slip doğru tercih olacaktır. Bilgisayar başında uzun süre oturanlar slip kullandığı zamanlarda daha rahat edecektir.
Boxer:
Boxer kullanımı çok olmasada son yıllarda kullanımı hızla artmaktadır. Modal ve bambu boxerlar hijyen açısından anti bakteriyel boxer yerini doldurmaya başlamıştır. Bunun dışında polyemid iplikten üretilen erkek boxerlar vücudu fit tutması açısından son günlerde erkeklerin tercih sebebi olmaya başladı.
Penye boxerlar rahat görünmesine rağmen paçaların uzun olması bazen haraket özgürlüğünü kısıtlamaktadır. kötü penye kumaşlardan yapılmış erkek boxerlar da kötü puan almaktadır.




Erkekler iç çamaşırını nasıl seçer? Erkekler iç çamaşırını nasıl seçer? Reviewed by zubizup on 12:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.