Ek Gelir
Ekonomik sıkıntılar her ailenin yaşayabildiği  ve ek gelir elde ederek daha kaliteli bir yaşam için dikkat ettiği bir amaç haline gelmiştir. Eğer bir ailede sadece tek kişi çalışıyor ve ev hanımı  evde oturuyorsa geçim sorunu yaşamamak zordur. Eğer ev hanımları bu durumun farkında ve alternatif çözüm yolları arıyorsa yine evlerinde oturarak para kazanmaları mümkün olabiliyor.
Ek gelir elde etmek bilgisayar çağında olduğumuz için oldukça kolay. E-ticaret siteleri, ticaret yapabilmeniz için size sunulmuş birer velinimet. Örneğin; evde kolye yapmak, boncuk ve pul işleme işi yaparak bunları büyük e-ticaret sitelerinde satışa çıkartabilirsiniz. Yada bu iş imkanlarını size sunan firmalar ile anlaşarak ek gelir elde edebilirsiniz.
Son yıllarda evde para kazanmak internetin yaygınlaşması ile birlikte bir hayli kolay oldu.
Ek gelir sağlayan işler günümüzde fazlasıyla çok ve evden ve çevrenizde çalışarak kolay bir şekilde yapılabiliyor. Evde çalışarak, kimsenin karışmadan çalışmak herkesin istediği bir rahatlıktır. Şayet bu kolaylığı sağlamak istiyorsanız bir çok ek iş ilanı bulunuyor. Bunları doğru değerlendirmek ve güvenli olanı bulmak ise tamamen siz bayanların elinde.
 Katalog isteyin

Evde çay paketleme işi, çorap paketleme işi, takı ve aksesuar montajı, poşet katlama işi, tespih dizme  işi, saç tokası, bileklik işi, davetiye katlama işi, bebek şekeri vb. bir çok basit ama iyi gelir elde edebileceğiniz iş fırsatları bulunuyor. Tek yapmanız gereken sizin için en uygun olan işe karar verip, bu ek iş ile ilgili ilanları araştırıp firmalara başvurmak.
Birde katalog ile bir e- ticaret sitesinin ürünlerini satmak. Bu iş size özgürce çalışmanızı ve çevrenizle daha sıkı ilişki kurmanızı sağlar. Katalogla satış çok yaygın ve değişik sektörleri kapsıyor, Uluslararası firmaların network organizsayonları ile başlayan katalog ile satış artık birçok yerli firmanında network ve katalog ile satış kulvarında yer almasını sağlamıştır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ile başlayan katalog ile satış temizlik ürünleri ile yoluna devam etmiştir. Son yıllarda giyim ve iç giyim firmaları da katalog ile satış yarışına katıldılar. özenle hazırladıkları kolleksiyonları için profesyonel ajanslarla birlikte yabancı mankenler le yapılan çekimler çok şık katalogların hazırlanmasını sağlıyor. Katalog ile satış kar marjı çok iyi olduğu için ciddi ek gelir sağlıyor. Bu işi çok iyi yapanlar ek gelir değil ciddi gelirler elde ediyor.
Ek gelir sağlayan işler veren firmalara internetten, ilanlardan, broşürlerden veya bu işi yapan kişilerden ulaşabilirsiniz. İsterseniz katalog isteyin formumuzu doldurun sizlere ücretsiz katalog gönderelim. satış sorumlusu personelimiz sizi arayıp geniş bilgi verecektir.


Reviewed by zubizup on 02:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.