İÇ GİYİMDE MODA OLURMU?


İç giyim seçkinlerin özen gösterdiği bir durumdur

İç giyim seçkinlerin özen gösterdiği bir durumdur

İç giyim özellikle kendine özen gösterenlerin itimam gösterdiği bir giyim tarzı olarak kabul edilir. Kendine özen gösterenlerin aynı şekilde dış giyime özen gösterdiği gibi ayı ciddiyeti içi giyim içinde gösterir. İç giyim bir kişinin aynası olarak değerlendirilmek de ve ona göre de not verilmektedir. Örneğin bir erkeğin zevkli olup olmadığını evde giydiği pijama ile ölçebilirsiniz. Eğer gece evde kimse görmez diye sıradan ve zevksiz bir pijama giymiş ise onun iç çamaşır konusunda da özen göstermeyeceğini anlayabilirsiniz.

Aslında çamaşır sağlık açısından da çok önemli bir unsur olarak kabul edilir. Direk olarak vücudumuza temas edecek olan boxer eğer özensiz bir kumaştan yapılmışsa sağlığınız sıkıntıya girebilir. Batılı ülkelerde dış giyim kadar önemli olan iç giyim konusunda önemli harcamalar yaşanmaktadır.

Dış giyiminden daha çok iç giyimi önemseyen insanlar bunu sağlık gerekçesine dayandırmaktadır. Kadınların erkeği etkileyebilmek için giydiği gecelik onun geceyi nasıl keyifle yaşayacağının da göstergesidir. Eğer çekici bir gecelik giymiş ise o gecenin uzun olacağını da göstermesi açısından çok önemlidir.



Çamaşır konusunda özen gösterenler sağlığını da düşünmüş olur

Çamaşır giyimi konusunda aslında çoğumuz çok fazla dikkat etmez ve ne olursa onu giymeye gayret ederiz. Aslında bu son derece yanlış bir anlayış olduğundan sağlığımız da tehdit altına girmektedir. İç giyim aslında en fazla özen gösterilmesi gereken bir giyim tarzı olması gerekirken ikinci plana atılır. Bu yanlış anlayış sağlık problemlerini de ardından getirir.

Çünkü sağlıksız dokunmuş ve üretilmiş olan çamaşır direk olarak ten ile temas edeceğinden kimyasallar vücuduna zarar verecektir. Ten vasıtası ile emilerek iç organlarımıza ulaşacak olan bu zararlı maddeler sağlığımızı ciddi anlamda sıkıntıya sokacaktır.

Aynı özen gecelik türü iç giyimlerde de gösterilmelidir. Birçoğumuz gecelik kıyafetlerimizi görsel olarak önemser ama sağlık boyutunu önemsemeyiz. Bu da ileri de başımıza önemli sorunlar çıkaracak bir unsur olacaktır. Pijama gibi akşamları rahat edeceğimiz kıyafetlerin rahatlığını düşündüğümüz gibi sağlıklı bir üretim safhasından geçip geçmediğini de önemsemeliyiz. Petrol ürünlerinden yapılıp birçok kimyasaldan geçen pijama türü giysiler sağlığımız açısından çok önemlidir. Pamuklu boxer gibi iç çamaşır ise her zaman tercihlerini de ön planda olmalıdır.




Pijama ile sağlıklı geceler

İç çamaşır firmalarının en çok önem verdiği kıyafetler arasında pijama gelmektedir. Günün en az 10 saatini evde geçirdiğimiz için pijama bizim için bir nevi üniforma gibidir. Eve gelir gelmez üzerimize ki çıkarır ve onun yerine hemen pijama giyeriz. Bu şekilde kendimizi rahat hisseder ve rahat bir pijama ile günün yorgunluğunu atmaya çalışırız. Aynı şekilde gecelik giyen kadınlar da günün stresini atmak da ve kendilerini iyi hissetmektedirler. Aslında gecelik sadece görsel güzellik anlamında düşünülmeyip rahatlık açısından da değerlendirilmelidir.

Rahat bir gecelik iyi bir uyku uyuyup dinlenmeniz açısından çok önemlidir. Kimyasal ürünler kullanılarak yaratılmış olan bir iç giyim her zaman sağlığınız açısından çok zararlı olacaktır. Batılı ülkelerde boxer ve bere gibi giyime harcanan paranın miktarı nerede ise dış giyime yaklaşmış durumdadır. Gelişmiş ülkelerin en önemli hassasiyetleri arasında olan iç giyim onların zevklerini de yansıtmaktadır. İç giyim aslında sadece giyinme amaçlı olarak kullanılmamak da ve dolayısı ile görselliği de önemsemektedir. Özellikle bayanların bu konuda ki hassasiyeti bilindiğinden üretici firmalar da ona göre üretim yapmaktadır.
İÇ GİYİMDE MODA OLURMU? İÇ GİYİMDE MODA OLURMU? Reviewed by zubizup on 02:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.