Tuhafiye Dükkanları Nasıl Olmalı?

Eskiden tuhafiye dükkanları yazma, yazma ipliği, dantel ipliği, oya ipi, nakış ve dikiş ipleri satmaya odaklıydı. Son yıllarda çeyiz modası eskiye göre çok azaldı neredeyse dantel örmak ortadan kalktı .
Kanaviçe diye birşey vardı yeni nesil bilmez bile. Kanaviçe ipiyle kanaviçe üzerinden desen işlenirdi. Bunlar sanayileşen toplumda tarih oldu.
Dikiş işleride ucuz konfeksiyondan sonra dikiş ipliği satışıda çok çok azalmıştır. Bu pazarları kaybeden Küçük tuhafiye dükkanlarının bir çoğu kapanmıştır. Kapatmayanlar içgiyim başta olmak üzere çorap, parfüm ve ev tekstili satmaya başlamışlardır. Yazma, eşarp ve şal çeşitleride tuhafiye dükkanlarının satmayı tercih ettiği ürünler olmuştur. Mağazalar genelde çorap standı ve sabit standlara dönüşerek raf ve camekan tezgahlar azalmıştır. Ambalajlı ürünleri tel stantlara asarak müşteriye sunmaya başlamışlardır.
Tuhafiye mağazalarında standtlar ve ışık önemlidir. Sarı led ışıklar ürünleri ve mağazayı daha sıcak göstermektedir. Vitrin sade ve göz alıcı olmalı.
Tuhafiye dükkanınız için tüm çeşitleri internet üzerinde online satın alabilirsiniz.
Tel: 03722516049   Mobil: 05336396766
Tuhafiye Dükkanları Nasıl Olmalı? Tuhafiye Dükkanları Nasıl Olmalı? Reviewed by zubizup on 03:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.