PARA MUTLULUK GETİRİR Mİ?



Belki çok klasik ,kimine göre yersiz bir  düşünce, paranın mutluluk  getirip getirmediğini düşünmek.Ama şu var ki;  para, sadece hayallerimize açılan kapının anahtarı..Sadece maddi olanların ,para ile satın alınan her şeyin anahtarı. Peki ya para ile satın alamadıklarımız;işte bunlar bize bedava sunulan ama kıymetini bilemediğimiz en değerli öğeler.Zaman,sevgi,saygı,mutluluk, aşk,dinlenmek,uyku en önemlisi  de sağlık. Kendimize ve sevdiklerimize bir türlü ayıramadığımız o değerli dakikalar..Sevgi,mutluluğa giden en önemli  yoldur..Bizler sevdikçe seviliriz,sevgilerimiz büyüdükçe etrafımızda bir koruma kalkanı oluşur ve bizi  kötü ve kem gözlerden korur.
Çünkü ;iyi insanlar sarmıştır etrafımızı..Kendimize ve sağlığımıza verdiğimiz değer  de bize pozitif olarak  yansıyacaktır..Bunlar sadece  bizim kontrolümüz altında olan hiç de zor olmayan öğelerdir.Malınız mülkünüz her şeyiniz olabilir fakat mutluluğunuz ve huzurunuz olmayabilir..Unutmayalım ki,  sıcak bir yuva içerisindeki koltuk takımı ile değil sevgi ve mutlulukla yuva vasfını kazanıyor..Paranın bir araç olduğunu hatırlayarak, onun  bizlere hükmetmesine izin vermemeliyiz. 

''Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın.İnsanlar görsünler ki padişah olan Süleyman bu dünyadan eli boş gitmiştir''
Kanuni Sultan Süleyman
Döneminin en parlak dönemini yaşamış bir padişahın  bile eli  boş  kalıyorsa, fazla söze gerek yok herhalde.
Mutlu kalın,sevgi dolu yaşayın..YELDA KÖYLÜ
PARA MUTLULUK GETİRİR Mİ? PARA MUTLULUK GETİRİR Mİ? Reviewed by zubizup on 10:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.