Çikolata Kokulu Parfümü Kim kullanır?


Genelde gençler ve orta yaş kategorisinde bulunan erkekler kullanır. İstisna olarak da kendine güvenen genç kızlarda sıkça kullanıyor. Fark edilmek isteyen karakterde olan gençler çikolata kokusunu tercih ediyor. Bazı kullanıcılar için ağır ve berbat koku tanımına girebilen çikolata parfümleri entelektüel seviyesi yüksek kitle için tercih edilmemektedir.

Escade çikolata esansını farklı kullanarak serisine çikolata kokulu parfümü eklemiştir. Kalıcı keskin koku olan parfüm fiyatı cep yakmaktadır. Bu parfümün piyasa satış fiyatı 120 TL dir.
Bulvari NottePour çikolata kokusu diğer markalara göre esans çok yoğun kullanılmış. Tabiî ki bulvari Farkı olacak. Kadın ve erkek versiyonu olan Çikolata kokusu piyasada kadın Parfümü 130 tl ve erkek kokusu 150 tl olarak fiyatlandırılmış. Gerçekten kullananlar çekici ve farklı olabilirmi?
AquolinaChocolovers Çikolata kokusunu ağzınızda çiğnemişçesine hissedebilirsiniz. Kişiliği yansıtan bu farfüm piyasalarda oldukça yüksek fiyatlara satılmaktadır.
Çikolata Kokulu Erkek Parfüm AC CLASS VAPORISATEUR NATURAL SPRAY 
CHC / 100 mL. / 3,4 FL.OZ.

Erkeklerin dünyasına farklı bir bakış açısı getiren bu parfüm değişik aromaları bir araya getiriyor. Çeşitli baharatların da kullanıldığı esansı çok farklı bir koku olmasını sağlamış. Zencefil, mandalina ve karabiberin verdiği sert ve maskülen yapının ardından parfüm tende yavaşça ısınıyor. Paçuli, sedir, vetiverin keskin dokunuşunun kakao özleri ile yaptığı tatlı buluşma herkesi baştan çıkaracak. Piyasa Fiyatı 50 tl olan parfüm Sanal Toptan sitesinde 19,90 tl ye satışa sunulmuştur.
Çikolata Kokulu Parfümü Kim kullanır? Çikolata Kokulu Parfümü Kim kullanır? Reviewed by zubizup on 10:46 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.