İnternetten Güvenli Alışverişin Önemli Noktaları

Üyelik Şartları
Sitemize Üye Olmak için  kayıt ol sayfamıza giderek ilgili bölümlere iletişim bilgilerinizi yazmanız yeterlidir. Üye olmak basit ve hızlı bir işlemdir ve size herhangi bir sorumluluk getirmez. Sitemize üye olmanız hiç bir yükümlülük altına girdiğiniz anlamına gelmez. Dilediğiniz zaman üyeliğinizi bitirme hakkına sahipsiniz. Bize mail atmanız üyeliğinizi bitirmeniz için yeterlidir.
Üye olduğunuzda eğer e- bülten listemize de üye olursanız kampanyalardan, indirimlerden ve yeniliklerden öncelikli olarak haberdar edilirsiniz.


Üyelik İptali

Üye
lerimiz, dilediği zaman üyeliğini sonlandırma hakkına sahiptir. Üyeliğinizi sonlandırdıktan sonra  yonca toptan  ile tüm iletişiminiz bitmiş olacaktır.
Üyeliğinizi sonlandırmak için
mail ile talebinizi iletmelisiniz.

Aşağıdaki Durumlarda Üyelik
Kapatma İşlemi Gerçekleştirilmez
1 - Üye son verdiği sipariş üzerinden 45 gün
dolmamışsa.
2 - Farklı bir e-posta adresi ile üyelik iptal
isteminde bulunulduysa
3 -
Kayıtlı Üyeye Kayıtlı bilgilerinden ulaşılamıyorsa
Aşağıdaki Durumlarda Üyelikler Yönetimimiz Tarafımızdan İptal Edilir ve bir daha üyeliğe kabul edilmez
1 -
Site güvenliği ile ilgili sorun yaşatıyorsa
2 - Sahtekarlık girişiminde bulunduysa
3 - Sisteme veya www.yoncatoptan.com ismine zarar vermeye yönelik girişimde bulunduysa
4- Üye Ahlak dışı, mesajlar gönderiyor yada yorum yazıyorsa

Üye Güvenliği
ile ilgili

Üyenin güvenliği
ve ürün kalitesi için mağazamızda her türlü önlemler alınmıştır. Bilgileriniz sizin izniniz olmadan üçüncü taraflarla paylaşılmayacaktır. Kredi kartı bilgileriniz sistemde tutulmaz. SSL sertifikası kullanıldığından kart bilgileriniz girildiğinde direk bankanız sistemine girilmektedir. Sitemize sadece bankadan onay gelmektedir.
Bu alınan önlemlerin yanında üye giriş bilgilerinin güvenliğinden sorumludur. Mağazamıza giriş için kullandığınız bilgilerinizi hiç kimse ile paylaşmayın, güvenli olduğundan emin olmadığınız başka bilgisayarlardan veya internet kafelerden sisteme giriş yapmamanız tavsiye edilir. mecbur kalırsanız sanal klavyeyi kullanın ve işiniz bittiğinde güvenli çıkışı kullanarak sayfanızı kapatın. Girerken parolayı kaydet penceresi geldiğinde hayır yada asla seçeneğini tıklayın.

E-
Bülten Mesaj Listeleri

Mağazamıza ait genel e-
bülten listemiz bulunmaktadır. Bu sisteme üye olduğunuzda firmamıza ait tanıtım, indirim, avantaj, kampanya ve yeni ürün mesajlarını e-posta adresinize düzenli olarak alırsınız.

Kampanyalar
ve İndirimler

Sitemizde belirli periyotlar belirli ürünlere veya ürün gruplarına kampanyalar düzenlenir. Bazı ürünlerde belli bir süre ve satış adeti için indirimler uygulanır. Bu indirimleri İndirimli Ürünler sayfamızdan takip edebilirsiniz. İndirim Süre, Adet dolduğunda veya ürün tükendiğinde otomatik olarak sona erer. Mümkün olduğu durumlarda tekrar başlatılabilir.

Katalog İstekleriniz
Satış yapmak için ücretsiz iç giyim kataloglarımıza sitemizde bulunan katalog iste formunu doldurarak sahip olabilirsiniz. Pijama kataloglarımız yılda iki kez yayınlanır. ilkbahar yaz pijama kataloğu ve sonbahar kış pijama kataloğu sizlere ücretsiz ulaştırılır.
Detaylı bilgi için müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.
www.yoncatoptan.com
Telefonlar: 0372 251 60 49- 0533 039 11 22- 0544 51 000 67



İnternetten Güvenli Alışverişin Önemli Noktaları İnternetten Güvenli Alışverişin Önemli Noktaları Reviewed by zubizup on 04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.