GÜL SUYU İLE CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?


  1. Cilt bakımı için doğal bir tonik olan gül suyu, doğru ve düzenli kullanıldığında cildi nemli tutar, besler, birçok cilt sorununun engellenmesi ve tedavisi için çok önemlidir.

  2. .
  3. Gül suyu, cildin derinlemesine temizlenmesi , gözeneklerin açılmasına  ve cildin rahatlamasını sağlayan doğal bir tonik görevi görür.
  4. Gül suyunun tedavi ettiği cilt rahatsızlıkları.
  5. Gül suyu ile yapılan cilt bakımı;  gözaltında ortaya çıkan torbalanma ,cilt lekeleri, ciltte oluşan kırışıklar, ve morluklar, yorgunluk nedeniyle görülen şişlikler gibi birçok cilt rahatsızlığına iyi gelmektedir
  6.  
  7. Cilt Kırışıklıkları İçin Gül Suyunun Faydaları
  8. Gül suyu cilt kırışıkları nemlendirip beslediği için çok yararlıdır.. Gül suyu yüzünüzdeki kırışıkları azaltır ve yeni kırışıkların oluşmasını engeller. Kırışıklar için gül suyu ile yüzünüzü silebileceğiniz gibi evde yapabileceğiniz gül suyu maskesi ilecildinize piilin yapabilirsiniz..
  9. Sivilceler İçin Gül Suyunun Faydaları
  10. Gül suyu cild de oluşan akne ve sivilcelere uyulayabilirsiniz. Sivilceleri kurutmak için doğal çözüm olan gül suyu, kısa sürede sivilcelerini yok eder. Gül suyu ile düzenli olarak yüzünüzü silmek yeterli olacaktır. Gül suyu cildinizi derinlemesine temizleyeceğinden sivilcelerin tekrar oluşmasını önleyecektir.
  11. Gözaltı Morlukları İçin Gül Suyunun Faydaları
  12. Gözaltlarını gül suyu ile temizlemek, gözaltında oluşmuş yağ torbalarına, yorgunluktan oluşan gözaltı keselerine ve gözaltı morluklarına iyi gelir. Gözaltı sorunlarının giderilmesinde gül suyu harika bir çözüm yöntemidir.
  13. Cilt Lekeleri İçin Gül Suyunun Etkileri
  14. Gül suyu cilt lekeleri için çok faydalı doğal bir toniktir diyebiliriz. Her gün yüzünüzü gül suyu ile silerseniz, cildinizdeki lekelerin zamanla azaldığını ve kaybolduğunu göreceksiniz. Ayrıca hakiki  kayısı yağı ve gül yağını karıştırıp, cildinize kullandığınız zaman, cildiniz gün boyu zararlı etkilerden de korunmuş olacaktır.
  15.  

GÜL SUYU İLE CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR? GÜL SUYU İLE CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR? Reviewed by zubizup on 23:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.