TOPTAN BAYAN ÇAMAŞIR


İçgiyim sektöründe ünlü markalar yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ön veya arka kısımda bayanların belden aşağı bölgelerini korumak amaçlı üretilen çamaşır stiline ''BayanÇamaşır'' adı verilir. Günümüzde birçok farklı renk, çeşit ve modeli bulunmaktadır. Pamuklu veya pamuksuz kumaştan yapılan modellerde bulunmaktadır. Alacak olan tüketicinin isteğine göre seçim yapıp alma şansı bulunmaktadır.  Diğer bir değişle belirtmek gerekirse, bayanların bel altı kısımlarında giymeleri açısından tasarlanan bir iç çamaşırı türüdür. Ayrıca, Bayanlar için tasarlanan modellerin dışında ''Erkek Çamaşır'' modelleri de bulunmaktadır. Toptan çamaşır firmalarının ürettiği erkek ve bayan çamaşırları gün geçtikçe modern ve estetik hal alıyor.

                Genel anlamda hem hafif hem de giyildiğinde tam olarak üzere oturan bir çamaşır türüdür. Kullanılan ve tercih edilen markalara göre çeşitli farklılıklar ise, mutlaka gözlenmektedir. İç Çamaşırlarında üretilen bazı modellerinde lastikli olan kısım bel hizasında olurken bazı modellerde ise, bel hizasından daha alt kısımda kalabilmektedir. Günümüzde ise, artık bayan giyim kıyafetlerinde bulunan çeşitli ve çeşitli markaları iç çamaşırlarında da bulmak oldukça kolay bir hal aldı. Örneğin; 1940 yılında Fredericks of Hollywood markası Hollywood’da açılışı yaptı ve bu dükkânda birçok farklı korse ve iç çamaşırı tasarlanmaya başlandı. Bu çamaşırlar ise, genellikle dantelli iç çamaşırı modelleri şeklinde üretilmeye başlandı.  Toptan çamaşırları internet üzerinden kredi kartı ile uygun taksitlerle alabilirsiniz.
                Artık bayanların istek ve vücut modellerine bakılarak bayan çamaşırları üretilmeye başlandı. Renk, model, seksi ya da gösterişli olarak kişiye özel üretilip, tasarlanan bu ürünleri ise günümüzde internet veya mağazalarda bulmak ise elbise almak kadar kolay bir şekle büründü. Tanıtıcı mankenlerin üzerinde de görüldüğü şekliyle dantel, saten ya da pamuk şekliyle tasarlanıp üretilen modeller artık birçok bayanın vazgeçilmesi haline geldi. Geçmişte bazı bayan çamaşırlarının kadınların görünümlerini sınırlandığına kadar sözler ileri sürüldü. Ancak, günümüzde hem göz zevkine hitap eden, renkli, cıvıl cıvıl ve doğal çamaşırlar üretilmesi bayanlar açısından oldukça tercih edilme sebebini beraberinde getirdi. Klasik, şık veya sade modelleri ile üretiliyor olması hem bayanlar için gözde olması sebebi hem de vazgeçemem sebebidir.


TOPTAN BAYAN ÇAMAŞIR TOPTAN BAYAN ÇAMAŞIR Reviewed by zubizup on 02:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.