EV TEKSTİLİ

Ev tekstili köylerdeki dokuma tezgahlarında başlayıp bu gün entegre tesisler ile ihracatta dünya devi haline gelmiştir. Denizli Babadağ’ da küçük dokuma tezgâhlarıyla başlayan birçok girişimci bugün dev tesis sahibi ihracatçı olmuştur.
Görsel
Babadağ da özellikle havlu ve nevresim atölyeleri evlerin altında kurulmuş ve ailenin çocukları belli bir sıra dokuma yapmayınca oyuna bile gönderilmezmiş.
Görsel
Buldan dokuması çok tarihi çok eski olmakla birlikte buldan havlu ve buldan dokuması ile ünlü idi. Buldan dan çıkan bir çok atölyeci bu gün sanayici olarak ülke ekonomisine büyük katkılar vermektedir. Dokuma sektörü geliştikçe ürünleri çeşitlendirmek adına konfeksiyon sektörüde gelişmiştir. Başta nakış olmak üzere bornoz, yatak örtüsü, masa örtüsü, koltuk kılıfları gibi ev tekstil konfeksiyon sektörü gelişmiştir.

Yonca toptan ev tekstili çeşitleri ile www.yoncatoptan.com ve www.gardorap.com  e- ticaret sitelerimizde 3.000 çeşitin üzerinde ürünle sizlerin hizmetinizdeyiz. İrtibat:info@yoncatoptan.com 0 372 251 60 49- 0544 510 00 67- 0 533 039 11 22
EV TEKSTİLİ EV TEKSTİLİ Reviewed by zubizup on 00:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.