Çikolata Kokulu Parfüm Değerlendirmesi


Çikolata Kokulu Parfüm ortamda farkınızı hissetirin. En güzel koku birleşeni bu parfümde!
Her ne kadar ülkemizde çok bilinmese de, özellikle yurtdışındaki çok kullanılan çikolata kokusu yerli olarak çok güzel tasarlanmış ve class markası ile birleşmiş, hakkında en fazla konuşulan parfümlerinden birisi. Peki bu ilginin sebebi ne?
 

Öncelikle sert çikolata tarzında. Bu tür vanilya, kahve, çikolata karışımları genellikle kadın parfümlerinde kullanılıyor. Ama özellikle 2000’li yıllardan sonra trend haline gelen sert, şekerli, vanilyalı, çikolata kokuları artık erkek parfümlerinde de sıkça kullanılıyor. Angel kokusunu hatırlayacaksınız. Yanmış şeker kokusu tadında idi. Vanilya ve kahvemsi kokular varken, özellikle erkeksi bir çikolata kullanımı başarılı olmuş. Bir de orta seviyelerde asfalt??? (katran) katkısı var.
incelememe geçelim.
İlk sıkıldığında sert  bir karamel sizi karşılıyor. Buradaki karamel kadın parfümlerinde kullanılan kadınsı tarzda değil. Çok güzel, temiz ve tatlımsı. Hatta genç kızlarda kullanıyor. Bir süre sonra koku dahada hafiliyor ve kalıcılık  devreye giriyor. Bu sefer de tatlımsı bir çikolata başrole geçiyor. İlk sıkıldığından son ana kadar insanı şaşırtan, ikilemde bırakan, tuhaf bir parfüm. 1 kaç denemede  belkide sevilmeyecektir. Yine de her parfüm severin mutlaka denemesi gereken eserlerden birisi olarak girdiğiniz ortamda fark edilmenizi sağlayacaktır. Biraz sert, erkeksi bir çikolata parfümü. Beğeneni kadar nefret edeni de çok fazla.
 
Kalıcılık olarak gayet başarılı. Saatlerce teninize yapışıp kalıyor. Farkedilirliği ise üst düzeyde oldu. Tam bir kış parfümü. Özellikle popüler mekanlarda, barlarda veya gece kulüplerinde arkasında iz bırakan tarzıyla bir çok kişinin yüzünün size dönmesini sağlayacağı yüksek ihtimal. Yine de denenmeden alınmaması gerekir.

ÇİKOLATA KOKULU PARFÜM



Artıları:
+ kış mevsiminde fena bir seçim olmayacaktır.
+ Kalıcılığı çok iyi.
+ Erkeksi, koyu, biraz burun büken bir karamel, çikolata parfümü arayanlar için güzel sayılır.
fiyatı uygun




Çikolata Kokulu Parfüm Değerlendirmesi Çikolata Kokulu Parfüm Değerlendirmesi Reviewed by zubizup on 05:10 Rating: 5

1 yorum:

  1. Merhabalar Kışkırtıcı çaklıt diye geçiyo bu omu ve rengide resimdeki gibimi çüknkü benim aradığım bu. Kaç senedir ulaşamıyorum istediğim parfüme aldğım kutu aynı ama parfüm rengi ve koku aynı olmuyor yardımcı olursanız sevinirim... bu arada eğer o istediğim kışkırtıcı çaklıtsa 1 değil 10 alırım.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.