Termal İçlik Ne işe Yarar?

İnsanlar soğuk havalarda tedbir olarak içlik giyiyordu, Bunlar pantalon altına ve gömlek içine giyilen interlok pamuklu ve saf yün içlikler di. Artık iplik ve dokuma teknolojisi geliştiği için farklı  ipliklerle farklı dokuma teknolojisiyle üretilen termal ürünler ön plana çıktı. Tabii ki bu ürünler doğal değil. Ama iyi firmaların ürettikleri kışlık içlikler kontrol şartlarında hijyen ve sağlık kurallarına uygun standartlarda üretilmektedir.



Önceleri sporcular ve dağcılar için üretilen kumaşlar şimdi termal içlik olarak herkesin kullanımına sunuldu. Çocuklar için bile termal zıbın, termal body olarak bile üretiliyor. termal bere, termal eldiven, termal çorap, termal külot gibi çeşitler sunulmakta.

Termal içlikle yün içlik farkı nedir?
- Yün içlik yapısı gereği sıcak malzemedir ve ince tüy yapısıyla tende hareket sağlayarak  vücudun bir miktar ısınmasına sebep olur.
- Termal içlik iç kısmı pamuk olduğundan temasta sıcak hissi verir.
- Termal içlik yapısı gereği vucut ısısını muhafaza eder. Yün içlik yapısı vücut ısısını korumaya uygun değildir.
- Termal içlik nemi dış yüzeye transfer ederek vücudun kuru kalmasını sağlar bu da çok önemlidir. Islak çamaşır üşümeyi artırır ve romatizmal hastalığı kadar bir çok olumsuz etkisi vardır.
- Yün veya pamuklu içlikler çalışan için terleme sonucu çamaşırın ıslanmasına sebeb olacağından hareketli ve çalışanlar için dezavantajdır.
Toptan termal satışlarımız için:
Yonca toptan İletişim : 03722516049    Mobil: 05336396766
Termal İçlik Ne işe Yarar? Termal İçlik Ne işe Yarar? Reviewed by zubizup on 01:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.