İç Giyimde Rahatlık



İç giyimde rahatlık önceliktir. Aynı zamanda iç giyim moda ile uyumlu ve hijyen  olmalıdır. Seçerek ve deneyerek  aldığınız iç giyimler ve bildiğiniz markalar kesinlikle rahattır. Çünkü moda demek en son çıkan ürünler demek. Bu nedenle yeni çıkan ürünler eskilere göre daha raha ve ergonomiktir. Rahatlık iç giyimlerde gerçekten çok önemlidir. Bunu kıyafeti giymeden ve denemeden anlayamazsınız. Rahatlık erkekler içinde çok önemlidir. Özellikle slip ve boxer çok önemlidir. Rahat olmayan erkek slip ve boxer ları rahatsızlık verdiği gibi bacak arasını tahriş eder. cilt problemine sebep verir. Bir topluluğa karıştığınızda sizi rahatsız eden iç giyim hiç iyi sonuçlar doğurmaz. İç giyimin rahatsızlığı mutlaka yüzünüze yansır. Bu da topluma yansır. İşte rahatsızlığın doğurduğu sonuçlardan bir tanesidir bu.


İlk etapta toplumu göz önüne alarak bir örnek verdik. Ancak toplumdan daha önemli bir şey var. Bu sizin kendinizi rahat hissetmemeniz. Siz kendinizi aldığınız kıyafetler ya da iç giyimler ile rahat hissetmiyorsanız o kıyafetleri ya da iç giyimleri almanızın hiçbir anlamı yoktur. Bu nedenle aldığınız zaman sizi rahatsız etmeyecek kıyafetler almalısınız ki gerek toplumda, gerekse de kendi ortamınızda bulunurken kendinizi rahat hissedin.



İç giyim satın alırken nasıl rahat olanını seçebilirsiniz? Öncelikleri yazalım.
·         İlk olarak dikişsiz çamaşırları seçin. İç çamaşırların dikişleri en hassas yerlerinize denk geldiği için sizleri rahatsız edecektir. Bu nedenle dikişsiz olanlardan tercih etmenizi öneririz. Bu sizi önemli derecede rahatlatacaktır.
·         İkinci olarak çok dar olmayan iç giyimlerini seçmelisiniz. Bazı insanlar özellikle dar olmasını isterler, ancak dar iç çamaşırları her zaman sizi sıkar ve rahatsız eder. Böyle olmasını emin olun istemezsiniz.
·         Sıkmayan ve Esnek yapılarda olan iç çamaşırlarını tercih edin. Çünkü esnek yapılar yırtılmaya karşı dayanıklıdır. Sizi hiçbir zaman zor durumda bırakmaz.
·         Satın alacağınız iç çamaşırının yapısı ince olsun. Üstüne giydiğiniz kıyafette belli olmasın. Bu toplumda hoş gözükmez. Bu nedenle ince yapılı olmasına dikkat ediniz.
Sizlere başlıca dikkat edilmesi gereken püf noktaları aktardık. Yukarıdaki maddeler size bu konuda yardımcı olacaktır. Bu sayede toplumda rahat bir şekilde bulunabileceksiniz.
Modal ve bambu kumaşlardan yapılan bambu boxer, slip ve bayan külotları tercih edin


İç Giyimde Rahatlık İç Giyimde Rahatlık Reviewed by zubizup on 06:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.