Toptan Tuhafiye ve Çamaşır Satışı

İç Giyim


Web üzerinde Türkiye’nin en büyük iç giyim alışveriş sitesiyiz. Ünlü iç giyim markaları, en yeni modelleri ile her sezon sadece bizde. Mağazamızda satılan tüm iç giyim modelleri orijinal ürünlerdir ve sadece marka sahipleri veya toptancılarından temin edilirler. Web üzerinde güvenle alışveriş yapabileceğiniz mağazamızda hiçbir zaman indirimi kandırmaca haline getirmedik. Her zaman müşterilerimizin memnun kalabilecekleri iç giyim ürünlerini satışa sunma çabası içerisine olduk, sorun yaşadığımız markaları hemen siteden kaldırdık. 2009 yılından bu yana alışverişleri ile bizi sektörde lider durumuna yükselten tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz, güveninizi boşa çıkarmayacağız. Sürekli yeni ürünler eklenen mağazamızı lütfen sık sık ziyaret ediniz. Ücretsiz kargo, sorunsuz iade ve değişim burada.


İç Giyim Alışverişi Püf Noktaları:

Günümüzde, internet üzerinden iç çamaşırı satın almak oldukça kolay. Türkiye’nin her yerinden istediğiniz ürün adresinize geliyor. Müşterilerimizin aldıkları iç giyim ürünlerden memnun kalmalarının, bir sonraki alışverişlerini de mağazamızdan yapmaları açısından önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple, iç giyim satın alırken dikkat etmeniz gereken birkaç noktayı hatırlatmak istiyoruz. Ucuz ürünlerin peşinde olmayınız, bazı sitelerde kısmen yanıltıcı olan indirimlere aldanmayınız ve fiyat karşılaştırmalarını sadece güvenilir siteler arasında yapınız. Siparişinizi mümkün olduğu kadar kargo ücretsiz limiti üzerinde tutmaya çalışmalısınız. Kapıda ödemenin ekstra ücrete tabi olduğunu, mağazamızda havale veya kredi kartı ile vereceğiniz çamaşır siparişlerinde daha avantajlı olduğunuzu unutmayınız.
İç giyim alışverişlerinizde en ekonomik yöntem, kredi kartı veya havale ile ödeme yapıp kargo ücretsiz limitini geçmektir. Ayrıca, kazandığınız %5 alışveriş puanlarınızı da 90 gün içerisinde değerlendirmeniz bir sonraki iç giyim alışverişinizde avantaj sağlayacaktır. Beden sorunu yaşadığınız ürünlerin değişimi veya iadesi mağazamızda mümkündür ancak değişimle uğraşmamanız adına, iç giyim beden ölçünüzden emin değilseniz, alışveriş yapamadan kontrol etmeniz doğru olacaktır.

İç Çamaşırı Bakımı


İç çamaşırı bakımı sağlığınızı yakından ilgilendiriyor, çünkü bu ürünler doğrudan vücuduz ile temas halindedir. Yıkama sırasında kullanacağınız deterjan önemli, sonrasında durulama ise kritik bir konu. Ne kadar iyi durulama yaparsanız o kadar sağlıklı kullanıma ulaşırsınız. Çok hassas vücuda sahip olanların ise yıkamada sabun tozu kullanmaları, yıkama sonrasında da giydiği iç çamaşırları ütülemesi önerilir. Ütüleme ile çeşitli enfeksiyonlara sebep olabilecek mikro-organizmalardan büyük oranda kurtulursunuz. Yıkama sırasında, ürününün yıkama talimatlarına dikkat edilmesi, narin ürünlerin elde yıkanması önerilir. İç giyim ürünlerinin günlük olarak değiştirilmesi, çok fazla kirlenmesine izin vermeden yıkanması gerekir.

Toptan Alışveriş için web adresimiz: www.yoncatoptan.com
Telefonla bilgi için: 0 372 251 60 47- 0533 639 67 66
Toptan Tuhafiye ve Çamaşır Satışı Toptan Tuhafiye ve Çamaşır Satışı Reviewed by zubizup on 21:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.