YILBAŞI YAKLAŞIYOR


Yakında yeni umutlar, yeni hedefler, yeni sevinçler, yeni gelişmeler ve yeni insanların hayatımıza gireceği yeni bir yıla giriyoruz.
Artık bir alışkanlık veya güzel bir adet haline gelmiş yılbaşında hediye alma dönemi de başlıyor; eşler birbirine, anne ve babalar çocuklarına, arkadaşlar kendi aralarında ve çocuklar anne ve babalarına nasıl bir hediye alacaklarını şimdiden düşünmeye başladılar bile.
Bu dönemin en güzel tarafı tabii ki mağazaların ve avm’lerin yılbaşı atmosferiyle süslenmiş olmaları. Ancak diğer taraftan yılbaşı dolayısıyla satışı ön plana konulan ürünlerde indirim beklerken pek te istediğimiz veya bütçemize uygun hediyeler bulamıyoruz. Zira avm’lerde veya büyük mağazalardaki kira ve genel giderleri düşündüğümüzde buralarda bütçeye uygun hediyeler bulmanın zor olduğu zaten aşikar.
Dolayısıyla atmosferin tadını çıkarmaya çalışırken buraları gezmekle kalıp sokak tezgahlarına ve pazarlara yönelmek zorunda kalıyoruz. Bu defa da kalite sorunu ortaya çıkıyor ve aldığımız hediye tam da içimize sinmemiş oluyor. Hediye bulmak için kış şartlarında üşüyerek kaybettiğimiz zaman ve yorgunluğu da cabası.
Bir diğer alternatif ise internetten hediye sipariş etmektir. Alış-veriş sitelerinin fiyat olarak ciddi avantajlar sunduğunu biliyorsunuz. Sebebi basit : bir mağazananın genel giderleri, eleman maliyetleri ve yüksek kiraları alış-veriş sitelerinde söz konusu olmayınca doğal olarak fiyatlar da düşüyor. Üstelik bütün alış-veriş siteleri özel günler için çok cazip kampanyalar ve indirimli ürünler sunuyorlar.

İşin bir de keyif kısmı var; işten eve gelip, akşam yemek yedikten sonra koltuğa kurulup, sıcacık evinizde sakin sakin alış-veriş sitelerinde gezinip istediğiniz hediyeyi seçebiliyorsunuz. Ürün kapınıza kadar teslim ediliyor ya da istediğiniz kişinin adresine gönderilebiliyor.
Alınacak hediyenin ne olacağı konusunda ise ürün gamı ve kategorileri fazla olan sitelere yönelmenin en doğrusu olduğunu düşünüyoruz. Örneğin yılbaşı için sadece kırmızı iç çamaşırlarına yoğunlaşmış bir alış-veriş sitesi kanımızca tercih edilmemelidir. Zira unutmayınız ki her alış-veriş sitesinde belli bir tutardan sonra kargo hizmeti ücretsiz sunulmakta. Bu durumda bir siteden kırmızı iç çamaşırı alıp diğer siteden örneğin eldiven, bere veya oyuncak vs alıp her biri için ayrı ayrı kargo ücreti ödemek pek te mantıklı değil.
Geçen senelere de bakarak yılbaşında alınan hediyeler arasında en rağbet gören ürünleri kısaca  sıralamak istedik :

***bere
***eldiven
***kaşkol / şal
***parfüm
***fantezi takım ve içgiyim
***takı & akesuar
- kırmızı gecelik, kırmızı külot, 
Mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol ve bereketli kazançlı, sevdiklerinizle beraber geçirebilieceğiniz ve dileklerinizin gerçekleşeceği bir 2014 yılı dileriz.
Saygı ve Sevgilerimizle,

YILBAŞI YAKLAŞIYOR YILBAŞI YAKLAŞIYOR Reviewed by zubizup on 12:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.