İNTERNET TOPTANCILIĞI


INTERNET , YAŞAM  VE  INTERNET  ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ

İnternetin yaşamımıza girişi pek de eski değil. Amerikan Savunma Bakanlığı ve bazı Amerikan Üniversiteleri tarafından başlatılan bir proje kısa sürede günümüz sanal aleminin temelini oluşturdu ve hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.
İnternette asıl patlamanın yaşandığı zaman dilimi ise hiç kuşkusuz 1990’lar. Ülkemizde  de 17. Yılını sürmekte internetle yaşam.
20 yıl öncesine dönecek olursak, o yıllarda Türkiye henüz cep telefonları ve internetle tanışmamıştı. Bilgisayar sınırlı sayıda  , birkaç sektörde kullanılmaya başlanmış olsa da , bugünkü anlamıyla kullanımı yaygınlaşmamıştı.
Ülkemizin internetle ilk tanışması 1993 yılında olmuştur. Bu yıldan itibaren her geçen yıl giderek daha da yaygın bir kullanım alanıyla hayatımıza hızlı bir giriş yapan internet , artık  yaşamımızın  önemli bir
parçası olmuş; öyle ki önceleri  lüks gibi görünen internet kavramı , bugün bir ihtiyaç halini almıştır.
Şimdilerde internetin girmediği bir alan neredeyse yok gibi.
Yıllar içinde , yaşam koşulları insanları daha fazla çalışmaya ittikçe , insanlar da bu yoğun yaşam şartlarında , kendilerine daha çok zaman ayırmak için , özellikle de alışverişlerini internet üzerinden  yaparak ,burada  harcadıkları zamanı değerlendirme yoluna gittiler.
Geçmiş yıllarda , temel ihtiyaçlarımız için akşama kadar çarşı , pazar dolaşır, yorgunluktan bitap vaziyette evlerimize dönerdik. E_ticaret  ile tanıştıkdan sonra , oturduğun yerden alışverişin kolaylığını bir kez tadınca , artık  bu, bizler için vazgeçilmez oldu.
Özellikle tekstil sektöründe sayısız on-line alışveriş siteleri bulunuyor. Kadın, erkek ve çocuk  iç , dış giyim ürünleri, pijama, çorap, gecelik, atlet, body, fanila ,havlu, parfüm, saç boyası gibi akla gelen ne varsa bu sitelerden temin edilebiliyor.Üstelik karar veremediğimiz durumlarda , satış elemanlarına mahçup olma  gibi bir derdimiz de yok. İnternet mağazalarında istediğimiz kadar gezip, istediğimiz ürünleri sepete atıp, istemediklerimizi çıkarma gibi bir lüksümüz var artık.
Bütün bunların birarada olduğu; üstelik Şahinler , Berrak, Parigi, Le Jardin, Elite Life , Asi Mod, Y London, Aytuğ   gibi kalitesinden ödün vermeyen firmaların   ürünlerinin  ve daha yüzlerce çeşitin satışa sunulduğu , son derece güvenli ve sorunsuz bir on-line alışveriş  sitesinden bahsetmek istiyorum .
www.yoncatoptan.com linkine tıklayarak sayısız ürünle karşılaşacak ve seçim yapmakta zorlanacaksınız.
Bu sitenin bir özelliği de kişisel gereksinimleriniz için tek tek perakende  ürün  satın alabildiğiniz gibi, toptan   satıcı  da olabiliyorsunuz. Yani siz de başkalarına satış yaparak kar elde edebiliyorsunuz.
Güvenlik sertifikalarını almış, emniyetli bir sitedir. Yakında www.gardorap.com adlı bir kardeşi daha olacak.
Benim bu konuda söyleceklerim bu kadar. Gerisini bir tıkla www.yoncatoptan.com adresinden öğrenebilirsiniz.
Son birşey daha; özellikle emekli olmuş , ya da hiç çalışmamış kadınlarımız için bulunmaz bir ek gelir fırsatı.
İnceleyin, kazançlı çıkarsınız. 
İNTERNET TOPTANCILIĞI İNTERNET TOPTANCILIĞI Reviewed by zubizup on 14:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.